Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját kikeverjük a gesztenyemasszával és 10 dkg cukorral, majd felöntjük forró tejjel. Addig főzzük, míg sűrű krémmé nem válik. A tojásfehérjéket a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd apránként hozzáadjuk a forró krémhez és óvatosan elkeverjük. A krémet poharakba töltjük, majd lehűtjük. Tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük a tetejét.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.06.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojások sárgáját kikeverjük a gesztenyemasszával és 10 dkg cukorral, majd felöntjük forró tejjel. Addig főzzük, míg sűrű krémmé nem válik. A tojásfehérjéket a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd apránként hozzáadjuk a forró krémhez és óvatosan elkeverjük.

A krémet poharakba töltjük, majd lehűtjük. Tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is