Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Sütemény receptek

Gesztenyekrémes-kávé szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint a tojásokkal és a cukorral habosra keverjük, majd a tej felével hígítjuk. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és a kávét. A tojásos masszához adjuk a lisztet, majd hozzáöntjük a maradék tejet és alaposan elkeverjük. A tepsit (21*38 cm) kibéleljük sütőpapírral. A tésztát besimítjuk és előmelegített, 180 fokos sütőben kb 30 percig sütjük (tűpróbát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2020.12.29.

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítése

A margarint a tojásokkal és a cukorral habosra keverjük, majd a tej felével hígítjuk.

A liszthez hozzáadjuk a sütőport és a kávét. A tojásos masszához adjuk a lisztet, majd hozzáöntjük a maradék tejet és alaposan elkeverjük.

A tepsit (21*38 cm) kibéleljük sütőpapírral. A tésztát besimítjuk és előmelegített, 180 fokos sütőben kb 30 percig sütjük (tűpróbát végezzünk!). Ha kész, teljesen kihűtjük, majd félbe vágjuk.

A krémhez a pudingot elkészítjük a tejjel, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral, vaníliás cukorral simára keverjük, majd a kihűlt pudingot is hozzádolgozzuk. Végül a gesztenyemasszát is hozzákeverjük, ízlés szerint rummal/rumaromával ízesítjük.

A lapokat a krémmel betöltjük. Tehetünk félre 1-2 evőkanálnyit a krémből díszítés céljából.

Végezetül bevonjuk olajjal összeolvasztott csokoládéval és ízlésünk szerint dekoráljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is