Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gesztenyemasszát összedolgozzuk a rummal és fél zacskó vaníliás cukorral. A kész masszát krumpli- vagy fokhagymanyomó segítségével nyomjuk a tálba. A tetejére tejszínhabot teszünk, amit megszórunk egy kevés vaníliás cukorral és reszelt csokoládéval.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A gesztenyemasszát összedolgozzuk a rummal és fél zacskó vaníliás cukorral. A kész masszát krumpli- vagy fokhagymanyomó segítségével nyomjuk a tálba. A tetejére tejszínhabot teszünk, amit megszórunk egy kevés vaníliás cukorral és reszelt csokoládéval.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is