A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk az olajat és a vizet.
A sütőport és a lisztet elkeverjük, majd egy fakanállal óvatosan a tojásos-cukros keverékbe forgatjuk.
A tepsit (23*34 cm) kibéleljük sütőpapírral és a masszát beleöntjük. 180 fokon kb 20 alatt megsütjük.
A kakaós piskóta készítése ugyanaz, mint a sárga piskótáé csak két vékony lapot sütünk belőle.
A kihűlt piskótát betöltjük. Alul lesz az egyik kakaós lap, amit rumos tejjel lekenünk.
A tejszínt kemény habbá verjük. 3 részre osztjuk és 1/3 részét rákenjük a kakaós lapra.
A gesztenyét úgy osztjuk el a lapok között, hogy a sütemény tetejére is kerüljön. A gesztenyemasszából a reszelő durvább részén reszelünk a tejszínre.
Rátesszük a sárga piskótát és lekenjük rumos tejjel. Következik a tejszín, majd a gesztenye. Befedjük a 2. kakaós lappal, amit szintén megkenünk rumos tejjel. A tejszínnel a tetejét és az oldalát is bevonjuk, majd reszelünk rá gesztenyét. Olvasztott csokoládéval meglocsoljuk.
Az oldalára csoki lapocskákat szórhatunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!