Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gesztenyés babapiskótás süti recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Alap

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 25 dkg darált keksz
  • rum aroma
  • 15 dkg porcukor
  • 0,5-1 dl tej

Krém

  • 9 dl tej
  • 3 csomag vaníliaízű pudingpor
  • 20 dkg porcukor
  • 25 dkg margarin
  • 3 dl tejszínhab
  • babapiskóta

Elkészítése

Az alapot jól összedolgozzuk egy kevés tejjel, majd egyenletesen a tepsi aljára nyomkodjuk. A pudingokat a leírásnak megfelelően megfőzzük, majd hozzákeverjük a margarint, ha már kihűlt. Ezután a krém egyik felét rákenjük az alapra.

Rumos tejbe forgatjuk a babapiskótát (vigyázzunk, nehogy túlságosan megszívja magát!), és rátesszük következő rétegnek. A krém másik felét is rákenjük a piskótára. A tetejére tejszínhabot teszünk, és díszíthetjük csokireszelékkel is.

Jó étvágyat kívánok!

https://receptneked.wps.hu/edes-sutemenyek/gesztenyes-babapiskotas-suti/