Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az alap hozzávalóit összegyúrjuk egy tálban, és csak annyi tejet adunk hozzá, amennyi szükséges, hogy a massza ne legyen túl folyós. Ezt a masszát egy átlagos méretű, körülbelül 25×32 cm-es tálcára borítjuk, majd kézzel egyenlő vastagságúra elsimítjuk. Ezután a tejet a pudingporral és a porcukorral felfőzzük, majd amikor kihűlt, habosra keverjük a margarinnal egy robotgép […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
malvai.zsike
Beküldte: 2012.12.17.

A

Krém

Elkészítése

Az alap hozzávalóit összegyúrjuk egy tálban, és csak annyi tejet adunk hozzá, amennyi szükséges, hogy a massza ne legyen túl folyós. Ezt a masszát egy átlagos méretű, körülbelül 25×32 cm-es tálcára borítjuk, majd kézzel egyenlő vastagságúra elsimítjuk.

Ezután a tejet a pudingporral és a porcukorral felfőzzük, majd amikor kihűlt, habosra keverjük a margarinnal egy robotgép segítségével. A krém felét rákenjük az alapra. A babapiskótákat rumos tejben megforgatjuk, és egymás mellé helyezzük a krémen. A maradék krémet rákenjük a babapiskótákra.

Végül elkészítjük a habport az előírások szerint, vagy felverjük a habtejszínt, és egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején. Meghintjük őrölt fahéjjal, majd egy éjszakára hűtőszekrényben pihentetjük. Nagyobb kockákra vágva tálaljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
malvai.zsike
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is