Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy órára hűtőbe tesszük pihenni.
A töltelékhez keményre felverjük a habtejszínt, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszát, a rumot, a vaníliás cukrot és az olvasztott vajat, és alaposan összedolgozzuk.
A pihentetett tésztát 3 mm vastagra nyújtjuk, majd 6 cm-es pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki. A korongok széleit megkenjük felvert tojásfehérjével. Mindegyik közepére tölteléket teszünk, majd ellapítjuk és óvatosan feltekerjük. Ügyeljünk, hogy a hajtás alulra kerüljön, majd kifli formára hajlítjuk.
A kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, a tetejüket is megkenjük tojásfehérjével, és megszórjuk vágott mandulával. 180 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.

