Hozzávalók:
- 6 tojás
- 6 evőkanál porcukor
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaó
- 1 sütőpor
- 1 dl étolaj
Krémhez:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 dl tej
- 2 csomag gesztenyemassza
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg margarin
- 1 vaníliás cukor
- 2,5 dl tejszínhab
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, felverjük a fehérjét habnak. A sárgáját kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalókat is. Előmelegített sütőben készre sütjük.
A pudingot a vaníliás cukorral, tejjel megfőzzük, kihűtjük. A vajat kikeverjük a porcukorral.
Ha kihűlt a puding, összekeverjük a vajkrémmel, gesztenye masszával, és a végén a tejszínhabbal.
Rá simítjuk a tésztára. Hűtőbe tesszük, kockákra vágjuk, és mindegyik kocka tetejét tejszínhabbal, mazsolával díszítjük.