Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd beledolgozzuk a sárgákat is és végül beleforgatjuk a sütőporos lisztet. A masszát egy sütőpapíros tepsibe (25*35 cm) öntjük és 180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük. A krémhez a tejben a pudingporokat és a cukrot sűrűre főzzük, majd ha kihűlt, akkor […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
8 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.12.10.

Tészta

Krém

Tetejére

Elkészítése

A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd beledolgozzuk a sárgákat is és végül beleforgatjuk a sütőporos lisztet.

A masszát egy sütőpapíros tepsibe (25*35 cm) öntjük és 180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük.

A krémhez a tejben a pudingporokat és a cukrot sűrűre főzzük, majd ha kihűlt, akkor a puha margarinnal kihabosítjuk.

Az elkészített krémet rákenjük a megsült piskótára.

A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót, majd gesztenyemasszát is beledolgozzuk és a vaníliás krémre simítjuk.

Ízlés szerint dekoráljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is