Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges sütik

Sajttorták

Gesztenyés sajttorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint megolvasztjuk, majd összekeverjük a darált keksszel. Ha szükséges, adhatunk hozzá egy kevés cukrot is. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és az aljába egyenletesen belenyomkodjuk a kekszes masszát. Ezt 160 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 15 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután a vajkrémet, a tejfölt, a cukrot és a lisztet alaposan összekeverjük, majd egyenként hozzáadjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Linyah
Beküldte: 2012.11.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A margarint megolvasztjuk, majd összekeverjük a darált keksszel. Ha szükséges, adhatunk hozzá egy kevés cukrot is. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és az aljába egyenletesen belenyomkodjuk a kekszes masszát. Ezt 160 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 15 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.

Ezután a vajkrémet, a tejfölt, a cukrot és a lisztet alaposan összekeverjük, majd egyenként hozzáadjuk a 4 tojást is. Végül hozzákeverjük a gesztenyemasszát – ha szeretnénk, hagyhatunk benne darabokat is, de egészen simára is dolgozhatjuk.

Az elkészült krémet ráöntjük a kekszes alapra, és 180 °C-on körülbelül 40 percig sütjük. A tetejének nem kell megpirulnia, a közepe maradjon kissé rezgős.

Miután kihűlt, szépen szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Linyah
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is