A margarint megolvasztjuk, majd összekeverjük a darált keksszel. Ha szükséges, adhatunk hozzá egy kevés cukrot is. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és az aljába egyenletesen belenyomkodjuk a kekszes masszát. Ezt 160 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 15 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Ezután a vajkrémet, a tejfölt, a cukrot és a lisztet alaposan összekeverjük, majd egyenként hozzáadjuk a 4 tojást is. Végül hozzákeverjük a gesztenyemasszát – ha szeretnénk, hagyhatunk benne darabokat is, de egészen simára is dolgozhatjuk.
Az elkészült krémet ráöntjük a kekszes alapra, és 180 °C-on körülbelül 40 percig sütjük. A tetejének nem kell megpirulnia, a közepe maradjon kissé rezgős.
Miután kihűlt, szépen szeletelhető.