Elkészítése
A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel, a fehérjét kemény habbá verjük. A lisztbe keverjük a sütőport és a kakaóport, majd a lisztet és a tojáshabot felváltva adjuk a felvert tojássárgához úgy, hogy a fehérje maradjon utoljára. A tésztát sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A pudingot felfőzzük a tejjel. A margarint habosra keverjük a cukorral, majd ha kihűlt a puding, a kettőt összekeverjük.
A töltelék hozzávalóit egy nagyobb tálban összekeverjük, de csak közvetlenül felhasználás előtt, mert ha áll, nehéz vele bánni. A kekszet minél kisebbre kell törni, de a darált keksz nem jó hozzá, mert nagyon tömény lesz tőle a közepe.
Összeállítás
A csokis piskótát kettévágjuk. Az alsó felére kenjük a krém felét, majd rá simítjuk a kekszes tölteléket, végül a maradék krémet. Ráborítjuk a piskóta másik felét, és a tetejét csokoládémázzal vonjuk be.
Jó étvágyat!

