Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Alap: 2 csomag gesztenyemassza 25 dkg darált keksz rum, vagy rumaroma (ízlés szerint) 15 dkg porcukor 1 csomag babapiskóta fél dl kávé Krémhez: 9 dl tej 3 csomag vaníliás pudingpor 20 dkg porcukor 25 dkg margarin Tetejére: 2,5-3 dl habtejszín 1 csomag tortadara Elkészítése: Az alaphoz a gesztenyemasszát a darált keksszel összegyúrjuk. Ha nem […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
sziszi72
Beküldte: 2015.04.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

Alap:

  • 2 csomag gesztenyemassza
  • 25 dkg darált keksz
  • rum, vagy rumaroma (ízlés szerint)
  • 15 dkg porcukor
  • 1 csomag babapiskóta
  • fél dl kávé

Krémhez:

  • 9 dl tej
  • 3 csomag vaníliás pudingpor
  • 20 dkg porcukor
  • 25 dkg margarin

Tetejére:

  • 2,5-3 dl habtejszín
  • 1 csomag tortadara


Elkészítése:

Az alaphoz a gesztenyemasszát a darált keksszel összegyúrjuk. Ha nem áll össze, kevés tejet mindig adhatunk hozzá, amíg a kívánt állagot el nem éri.

A tejet a 3 csomag pudingporral sűrűre főzzük. Ha kihűlt a krém, a cukrot és a margarint alaposan kikeverjük, és a krémhez adjuk.

A gesztenyés masszát (alap) egy közepes tepsi aljára nyomogatjuk egyenletesen. Rákenjük a vaníliás krém egyik felét.
Rumos kávés tejbe mártott babapiskótával kirakjuk, majd rákenjük a krém másik felét.

Végül a tetejére 2,5-3 dl kemény habbá vert tejszínt teszünk és egyenletesen elsimítjuk.

Ízlés szerint tortadarát szórunk rá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
sziszi72
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is