Hozzávalók:
A piskótához:
- 8 tojás
- 8 ek finomliszt
- 8 ek kristálycukor
- 1 cs sütőpor
A krémhez:
- 20 dkg margarin
- 50 dkg gesztenye massza
- 4 ek porcukor
- rum vagy rumaroma
A tetejére:
- 2,5 dl habtejszín
- reszelt étcsoki vagy tortadara
Elkészítése:
A szokásos módon megsütjük a piskótát, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a porcukorral habosra keverjük a margarint, belekeverjük a gesztenyét és a rumaromát. A tejszínt kemény habbá verjük.
A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk a reszelt csokoládéval vagy tortadarával. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!