Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész tojásokat gőzfürdő felett, robotgéppel habosra keverjük a cukorral. Ha kicsit hűlt, akkor a mascarpone felét hozzáadjuk és homogénné keverjük. Közben a gesztenyemasszát és fél dl rumot meg a mascarpone másik felét összekeverjük robotgéppel. A likőrt és a kávét összekeverjük. Egy téglalap alakú tál vagy jénai aljára elkezdjük a rétegezést: kezdjük a kávés-likőrös masszába […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2018.01.09.

Hozzávalók

Elkészítése

Az egész tojásokat gőzfürdő felett, robotgéppel habosra keverjük a cukorral. Ha kicsit hűlt, akkor a mascarpone felét hozzáadjuk és homogénné keverjük.

Közben a gesztenyemasszát és fél dl rumot meg a mascarpone másik felét összekeverjük robotgéppel.

A likőrt és a kávét összekeverjük.

Egy téglalap alakú tál vagy jénai aljára elkezdjük a rétegezést: kezdjük a kávés-likőrös masszába mártott piskótákkal, majd a sárgakrém és a gesztenye, majd ezt mégegyszer megismételjük.

A tetejét cukrozatlan kakaóporral meghintjük és legalább 5 órára hűtőbe tesszük.

Ha a sima alapreceptet szeretnéd készíteni, csak hagyd ki a gesztenyét és végy feleannyi mascarponét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is