Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babapiskótát vaníliás tejben megforgatom, majd szorosan lerakom egy kapcsos tortaformába. A krémhez a gesztenyemasszát, a darált keksszel, aromával, tejjel és cukorral összedolgozom, hogy kellő állaga legyen, majd ezt a piskótákra helyezem. A pudingot az előírásnak megfelelően megfőzöm, és ha kihűlt, a habosra kevert margarinnal és cukorral jól összedolgozom. Ezt a gesztenyés töltelékre kenem. Felverem […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.11.26.

Krém

Pudingos krém

Tejszínhab

Elkészítése

A babapiskótát vaníliás tejben megforgatom, majd szorosan lerakom egy kapcsos tortaformába.

A krémhez a gesztenyemasszát, a darált keksszel, aromával, tejjel és cukorral összedolgozom, hogy kellő állaga legyen, majd ezt a piskótákra helyezem.

A pudingot az előírásnak megfelelően megfőzöm, és ha kihűlt, a habosra kevert margarinnal és cukorral jól összedolgozom. Ezt a gesztenyés töltelékre kenem.

Felverem a tejszínt pár evőkanál cukorral, és a torta tetejére teszem. Kakaóval vagy reszelt gesztenyével díszítem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is