Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 35-40 dkg babapiskóta 75 dkg ízesített gesztenyemassza 4 dl tejszín 1 dl rum 2 dl feketekávé Elkészítése: A gesztenyemasszát és a tejszínt egy tálba rakjuk és robotgéppel kikeverjük. Egy nagyon könnyű, habos krémet kapunk. Én nem ízesítettem külön de ha valaki édesebben szereti akkor tehet bele még egy kevés porcukrot. A kihűlt kávéban elkeverjük […]

Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
8 adag
Veronica
Beküldte: 2016.06.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 35-40 dkg babapiskóta
  • 75 dkg ízesített gesztenyemassza
  • 4 dl tejszín
  • 1 dl rum
  • 2 dl feketekávé


Elkészítése:

A gesztenyemasszát és a tejszínt egy tálba rakjuk és robotgéppel kikeverjük. Egy nagyon könnyű, habos krémet kapunk.

Én nem ízesítettem külön de ha valaki édesebben szereti akkor tehet bele még egy kevés porcukrot.

A kihűlt kávéban elkeverjük a rumot, majd megmártjuk benne a babapiskótákat, vigyázzunk, hogy ne áztassuk el.

Egy kb. 20 cm-es kapcsos tortaforma alját és oldalát kirakjuk a kávéba áztatott babapiskótával, majd egy adag krémet rakunk bele.

A rétegezést addig folytatjuk amíg elfogy a krém és a babapiskóta, de figyeljünk arra, hogy a tetejére piskóta kerüljön. Krémmel díszíthetjük.

Min. 8 órára hűtőbe rakjuk, utána óvatosan lemeljük róla a formát és szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is