A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal (annyi vízzel) összegyúrjuk, hogy összeálljon, majd fóliába csomagolva hűtőbe tesszük.
Az almát meghámozzuk és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Állni hagyjuk, majd a levétől alaposan kinyomkodjuk. Azután hozzákeverjük a cukrot és a fahéjat.
A túrós töltelék hozzávalóit krémesre keverjük.
A mákoshoz a darált mákot egy tálba tesszük és elkeverjük benne a citrom héját. A tejet a cukrokkal felforraljuk, majd leforrázzuk vele a mákot.
A diós tölteléket is úgy készítjük, mint a mákosat.
Az omlós tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe (20*30 cm) simítjuk, elkenjük rajta a mákos töltelék felét, majd betakarjuk 2 réteslappal (a túllógó széleket a töltelékre hajtjuk) azután lekenjük vékonyan a tojásos tejföl keverékével. Erre kerül a túrós töltelék fele, ismét 2 réteslap, kenés, erre simítjuk a diós töltelék felét, ismét 2 réteslap, kenés és végül az almás töltelék fele. Betakarjuk ismét 2 réteslappal és megkenjük vékonyan a tejfölös tojással.
A rétegezést ismét elvégezzük, majd a tetejét betakarjuk a megmaradt réteslapokkal, lekenjük és 160 fokon kb 1 órán át sütjük.
Sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni, majd hosszúkás szeletekre vágjuk és porcukorral meghintve kínáljuk.