Először a száraz hozzávalókat keverjük alaposan össze, majd jöhet a tojás, a méz és a megolvasztott margarin. Addig gyúrjuk, míg egynemű, illatos, rugalmas tésztát nem kapunk.
3-4 részre osztjuk a tésztát, majd egyenként kinyújtjuk 0,5-1 cm-es vastagságúra (a nyújtáskor pici lisztet szórjunk alá, majd a tetejére, illetve a sodrófára is, hogy ne ragadjon a tészta). Kiszaggatjuk és szilikonos sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük (ne szorosan, mert sülés közben összenőnek), majd 180 fokon 5-8 perc alatt készre sütjük.
A tojásfehérjéket félig felverjük robotgéppel, majd a porcukrot apránként hozzádolgozzuk és keményedésig keverjük.
Habzsákba vagy egy nylon tasakba töltjük, a sarkát kivágjuk és díszítjük a kész mézes sütiket. A máz gyorsan megszárad.