Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tészta: 1/2 kg darált keksz 1 kocka margarin 1 db rumaroma 15 dkg porcukor 1,5 dl tej annyi baracklekvár, hogy formálható legyen Krém: 1 csomag csokoládé puding 2,5 dl tej 1 csomag gesztenyemassza 10 dkg porcukor 10 dkg vaj ízlés szerint pici rum vagy rumaroma cukrozott kakaópor a hempergetéshez babapiskóta Elkészítése: Kisméretű tea szűrőt […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mesyke
Beküldte: 2016.07.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

Tészta:

  • 1/2 kg darált keksz
  • 1 kocka margarin
  • 1 db rumaroma
  • 15 dkg porcukor
  • 1,5 dl tej
  • annyi baracklekvár, hogy formálható legyen

Krém:

  • 1 csomag csokoládé puding
  • 2,5 dl tej
  • 1 csomag gesztenyemassza
  • 10 dkg porcukor
  • 10 dkg vaj
  • ízlés szerint pici rum vagy rumaroma
  • cukrozott kakaópor a hempergetéshez
  • babapiskóta


Elkészítése:

Kisméretű tea szűrőt kivizezünk, és belenyomkodjuk a tésztát, majd kiöntjük belőle (kb 1/2-3/4 órát állni hagyjuk).

Pudingot megfőzzük a 2,5 dl tejben, sűrű masszát kapunk, állandó keverés mellett kihűtjük. Porcukrot a vajjal kikavarjuk, beletesszük a rumot, az áttört gesztenyemasszát, és végül az egészet a pudinggal összeturmixoljuk.

Megtöltjük vele a gombafejeket, mindegyik közepébe fél babapiskótát szúrunk. Lábuknál fogva cukrozott kakaóba forgatjuk a kalapjukat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Mesyke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is