A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd hozzáadjuk a sütőport, a tojások sárgáját, a tejfölt és a sót. Az egészet összegyúrjuk, és 4 részre osztjuk. Minden részből 15×20 cm-es téglalapokat nyújtunk. A téglalapokat megkenjük lekvárral, majd mindkét oldalról feltekerjük úgy, hogy középen maradjon egy 2 cm-es rés.
A feltekert tésztákat tepsibe helyezzük és eligazítjuk. A tojások fehérjét a porcukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd kettéosztjuk. Az egyik részbe diót keverünk, a másikba mákot. A diós habhoz hozzáadunk egy kis mandulaaromát, a mákoshoz pedig reszelt citromhéjat.
Két tésztát dióval, kettőt pedig mákkal töltünk meg. Miután megsültek, a közepüket csokoládémázzal is leönthetjük.