Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pohárdesszertek

Sütemény receptek

Görögdinye mascarponekrémmel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kimagozott és felkockázott görögdinnyét tegyük be a hűtőbe hogy kellően lehűljön. A porcukorhoz adjuk hozzá a mascarponét, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héjat, ízlés szerint citromlevet, majd keverjük simára. A tejszínt verjük fel közepesen kemény habbá, majd apránként, óvatosan keverjük hozzá a mascarpone krémhez. A mandulaforgácsot tegyük bele egy teflon serpenyőbe, majd rázogatva, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KGizi
Beküldte: 2020.12.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A kimagozott és felkockázott görögdinnyét tegyük be a hűtőbe hogy kellően lehűljön.

A porcukorhoz adjuk hozzá a mascarponét, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héjat, ízlés szerint citromlevet, majd keverjük simára.

A tejszínt verjük fel közepesen kemény habbá, majd apránként, óvatosan keverjük hozzá a mascarpone krémhez.

A mandulaforgácsot tegyük bele egy teflon serpenyőbe, majd rázogatva, pár pillanat alatt pörköljük világos zsemleszínűre. Ezután öntsük át egy tányérba, nehogy túlpörkölődjön a még meleg serpenyőben.

Tálalás előtt vegyük ki a hűtőből a felkockázott görögdinnyét, majd a mascarponekrémmel váltakozva kanalazzuk bele a poharakba.

Ezután szórjuk meg az előzőleg megpörkölt mandulaforgáccsal és rögtön tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is