Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tepsit (20*30 cm) kibéleljük sütőpapírral. A lisztbe belekeverjük a kakaóport és a sütőport. A tojások fehérjét keményre felverjük a cukorral, majd a robotgép alacsony fokozatán egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat is. A tojásos masszába beledolgozzuk a lisztes keveréket is. Csak addig keverjük, amíg a massza homogén nem lesz. A tésztát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.09.08.

Tészta

Krém

Máz

Elkészítése

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tepsit (20*30 cm) kibéleljük sütőpapírral.

A lisztbe belekeverjük a kakaóport és a sütőport.

A tojások fehérjét keményre felverjük a cukorral, majd a robotgép alacsony fokozatán egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat is.

A tojásos masszába beledolgozzuk a lisztes keveréket is. Csak addig keverjük, amíg a massza homogén nem lesz.

A tésztát az előkészített tepsibe simítjuk, majd kb 20-25 perc alatt megsütjük, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni.

Közben a búzadarát, pudingport és a cukrot egy edénybe mérjük, fokozatosan adagoljuk hozzá a tejet és csomómentesre keverjük, végül sűrűre főzzük.

Amikor a krém langyosra hűlt, akkor beledolgozzuk a vajat/margarint is és alaposan kihabosítjuk.

Az elkészült krémet a piskótára simítjuk.

Közben a tejszínt felmelegítjük és ráöntjük a csokira és addig keverjük, amíg a massza teljesen homogén nem lesz. A mázat a sütire öntjük, majd pár órát hagyjuk dermedni hűtőbe téve.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is