Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Grízes süti

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta A tojásokat kettéválasztjuk és a sárgájához hozzáadjuk a kristálycukrot. Ezt habosra keverjük úgy hogy közben hozzáadjuk a vizet. Ezután beletesszük a lisztet, sütőport és a kakaóport. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és hozzáadjuk a masszához. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és készre sütjük. Kb 20-25 perc. Krém A hideg tejbe a grízt beletesszük, folyamatos […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.16.

Tészta

Krém

Máz

Elkészítése

Tészta

A tojásokat kettéválasztjuk és a sárgájához hozzáadjuk a kristálycukrot. Ezt habosra keverjük úgy hogy közben hozzáadjuk a vizet. Ezután beletesszük a lisztet, sütőport és a kakaóport. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és hozzáadjuk a masszához. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és készre sütjük. Kb 20-25 perc.

Krém

A hideg tejbe a grízt beletesszük, folyamatos keverés mellett nagyon keményre főzzük. Ezek után hidegre kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukrokkal jól elkeverjük. Ha kész vagyunk a margarinhoz hozzáadjuk a kihűlt grízt, ezután a kettőt habosra keverjük, majd a kihűlt piskótára simítjuk.

Máz:

Felolvasszuk a margarint, ebbe belekeverjük a kakaóport. Ha már langyos bevonjuk vele a krémet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is