Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütemény receptek

Gyors házi krémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejet és a tejszínt jól lehűtjük! A leveles tésztát kiengedjük és a legnagyobb sütőlemez méretére sodorjuk. Sütőpapírral bélelt lemezre tesszük, villával megszurkáljuk és 200 fokra előmelegített sütőben nagyjából 16-18 perc alatt szép világosra megsütjük. Ha kissé felpuklisodik, akkor konyharuhát rátéve egy másik tepsit ráhelyezve még forrón óvatosan lenyomkodjuk. A másik lappal szintén így járunk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
pontycomb
Beküldte: 2019.05.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejet és a tejszínt jól lehűtjük!

A leveles tésztát kiengedjük és a legnagyobb sütőlemez méretére sodorjuk.

Sütőpapírral bélelt lemezre tesszük, villával megszurkáljuk és 200 fokra előmelegített sütőben nagyjából 16-18 perc alatt szép világosra megsütjük. Ha kissé felpuklisodik, akkor konyharuhát rátéve egy másik tepsit ráhelyezve még forrón óvatosan lenyomkodjuk.

A másik lappal szintén így járunk el, de sütés előtt 20 egyenlő részre vágjuk.

Miután kihűlt az alsó lap, a krémes krémport felverjük a hideg tejjel és kis adagokban a lapra kanalazva elsimítjuk rajta.

Ezután felverjük a hideg tejszínt és a vaníliás krémre téve (vagy nyomózsákból vastag csíkokban nyomva) elsimítjuk a tetején.

Ráhelyezzük a kisebb lapokat és végül megszórjuk egy kevés porcukorral.

Hűtőszekrényben tároljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is