Hozzávalók:
A tésztához:
- 1 csomag képviselőfánk tésztapor
- 2 db tojás
- 14 dkg margarin
- 3 dl víz
A krémhez:
- 1 csomag házi krémespor
- 8 dl tej
A habhoz:
- 2.5 dl habtejszín
- 0.5 csomag habfixáló por
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gépi habverővel eldolgozzuk.
Egy gáztepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, 20 darab, kb. dió nagyságú gombócot készítünk és 180 fokon kb. 1 órán át sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni.
A házi krémesport tejjel felverjük jó keményre, és a kihűlt és kettévágott fánkokat megtöltjük vele.
A habtejszínt is felverjük a fixálóval, a krém tetejére tesszük, erre ráhelyezzük a kalapkákat és végül porcukorral megszórjuk.