A cukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgáját, egy csipetnyi sóval és a margarinnal alaposan kikeverjük, amíg sima masszát nem kapunk. A tejjel csomómentesre keverjük a lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a lisztes tejhez, ügyelve arra, hogy a hab ne törjön össze. Végül a tojásos-vajas masszát is óvatosan beleforgatjuk a keverékbe. Ezzel egy híg masszát kapunk.
Ezt a masszát kivajazott és kilisztezett tepsibe öntjük. Az előmelegített sütőben először 10-15 percig erős lángon sütjük, majd 30 percig mérsékelt lángon folytatjuk a sütést. Addig sütjük, amíg a sütemény szép barnára nem sül, és a közepe is megszilárdul. Ha megmozgatjuk a tepsit, és a közepe nem mozog, akkor elkészült.
A süteményt porcukorral megszórjuk, és tálaláskor gyümölcsdzsemmel kínáljuk, amit a tányér szélére helyezhetünk.