Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk. A tojások sárgáját a cukor felével és a két csomag vaníliás cukorral robotgéppel habosra keverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a maradék cukrot. A sárgája részhez keverjük a kemény hab felét, majd beleszitáljuk a lisztet, és végül lazítjuk a maradék habbal. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon kb. 15-20 percig sütjük.
A pudingport összekeverjük a cukorral és kevés tejjel, majd ha teljesen sima, hozzáadjuk a maradék tejet. Sűrű pudingot főzünk. A gyümölcsöt kockára vágjuk, és a forró pudinghoz adjuk (hagyjunk néhány kockát díszítéshez). A kisült tésztát visszahelyezzük a formába, majd még melegen ráöntjük a pudingot. A puding néhány óra alatt kihűl és megdermed. Ekkor szeleteljük, és a tetejét gyümölccsel és tejszínhabbal díszítjük.
Ez a tészta sokféle sütemény alapja lehet, így ebből készíthetünk meggyes pitét is: a tészta tetejére porcukorral, fahéjjal és zsemlemorzsával meghintett meggyet szórunk. Ebből készülhet kerek csokitorta is, de különböző krémekkel lehet ízesíteni és variálni. A puding és a gyümölcs fajtája szabadon variálható, ízlés szerint.
