Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kikenünk margarinnal és liszttel megszórunk egy őzgerincformát. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A puha margarint habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és az egyenként hozzáadott tojásokkal, illetve a sütőporral elkevert liszttel. Beleforgatjuk a megmosott mazsolát, az apróra vágott aszalt barackot és a kandírozott gyümölcsöket. Jól összekeverjük, majd az előkészített őzgerincformába simítjuk. 50-60 percig sütjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
03Judit15
Beküldte: 2020.12.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Kikenünk margarinnal és liszttel megszórunk egy őzgerincformát. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.

A puha margarint habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és az egyenként hozzáadott tojásokkal, illetve a sütőporral elkevert liszttel.

Beleforgatjuk a megmosott mazsolát, az apróra vágott aszalt barackot és a kandírozott gyümölcsöket. Jól összekeverjük, majd az előkészített őzgerincformába simítjuk.

50-60 percig sütjük, tűpróbát végzünk.

Hagyjuk hűlni néhány percig, majd rácsra borítva hagyjuk teljesen kihűlni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
03Judit15
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is