Elkészítése
Hozzávalók:
- 500 g alma (megtisztítva, felkockázva)
- 300 g erdei gyümölcs (fagyasztott)
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 citrom reszelt héja
Morzsa:
- 140 g zabpehely (lisztté darálva)
- 6 ek xilit
- 30 g kókuszolaj
- 1⁄2 citromlé
Elkészítése:
A felkockázott almát, erdei gyümölcsöt, őrölt fahéjat és a citrom levét összekeverjük és egy tűzálló tálba öntjük. A zabpehelylisztet, xilitet, citromlevet és a kókuszolajat összemorzsoljuk és a gyümölcsök tetejére szórjuk. Meleg sütőben 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
[box style=”info”]Kicsit ronda de nagyon finom. Aki nem diétázik, szórja meg porcukorral. :)[/box]


