Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pohárdesszertek

Gyümölcsös habcsók

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fehérjéket verjük kemény habbá a 4 ek cukorral. Sütőpapírral bélelt tepsibe kanál segítségével tegyünk kis halmokat. A tepsit toljuk a 150 fokra előmelegített sütőbe és ezen a hőfokon süssük 30 percig, majd a hőfokot mérsékeljük 100 fokra és ezen szárítsuk kb egy órát. A sütőben hagyjuk kihűlni, vagy felhasználásig a habcsókokat. Ezt akár előző […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A fehérjéket verjük kemény habbá a 4 ek cukorral. Sütőpapírral bélelt tepsibe kanál segítségével tegyünk kis halmokat. A tepsit toljuk a 150 fokra előmelegített sütőbe és ezen a hőfokon süssük 30 percig, majd a hőfokot mérsékeljük 100 fokra és ezen szárítsuk kb egy órát. A sütőben hagyjuk kihűlni, vagy felhasználásig a habcsókokat. Ezt akár előző este is el lehet készíteni. A gyümölcsöket szeljük fel, a habcsókot tördeljük össze.

A tejszín verjük fel keményre (ha cukrozatlant használunk, adjunk hozzá pár ek cukrot és a tejszín minőségétől függően akár habfixálót is adhatunk hozzá). A tejszínhez adjuk hozzá a habcsókot és a gyümölcsöt. Tegyük kis tálkákba és hűtsük le alaposan.

Kiváló hűsítő a nagy melegben. 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is