Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lekváros sütik

Narancsos sütik

Túrós sütik

Gyümölcsös-túrós őzgerinc

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskótatekercs: A négy tojásból piskótát sütünk, majd baracklekvárral megkenve piskótatekercset készítünk. Túrós massza: A tejet a zselatinnal felfőzzük, majd kissé lehűtjük. Közben a vajat összedolgozzuk a cukorral, a vaníliás cukorral és a túróval, majd a zselatint is hozzákeverjük. Összeállítás: Egy őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, úgy, hogy a fólia szélei egy kicsit kilógjanak. A formát a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.11.

A piskótához

A töltelékhez

Elkészítése

Piskótatekercs:

A négy tojásból piskótát sütünk, majd baracklekvárral megkenve piskótatekercset készítünk.

Túrós massza:

A tejet a zselatinnal felfőzzük, majd kissé lehűtjük. Közben a vajat összedolgozzuk a cukorral, a vaníliás cukorral és a túróval, majd a zselatint is hozzákeverjük.

Összeállítás:

Egy őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, úgy, hogy a fólia szélei egy kicsit kilógjanak. A formát a vékonyra szeletelt piskótatekercsekkel alul és kétoldalt teljesen kibéleljük. Beleöntjük a túrós masszát és bőven megszórjuk kockára vágott gyümölccsel. A gyümölcsdarabokat kicsit belenyomkodjuk a túrós keverékbe, hogy a szeletek majd szépen mutassanak.

Letakarjuk, és legalább két órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen. Utána kiborítjuk és felszeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is