Elkészítése
Piskótatekercs:
A négy tojásból piskótát sütünk, majd baracklekvárral megkenve piskótatekercset készítünk.
Túrós massza:
A tejet a zselatinnal felfőzzük, majd kissé lehűtjük. Közben a vajat összedolgozzuk a cukorral, a vaníliás cukorral és a túróval, majd a zselatint is hozzákeverjük.
Összeállítás:
Egy őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, úgy, hogy a fólia szélei egy kicsit kilógjanak. A formát a vékonyra szeletelt piskótatekercsekkel alul és kétoldalt teljesen kibéleljük. Beleöntjük a túrós masszát és bőven megszórjuk kockára vágott gyümölccsel. A gyümölcsdarabokat kicsit belenyomkodjuk a túrós keverékbe, hogy a szeletek majd szépen mutassanak.
Letakarjuk, és legalább két órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen. Utána kiborítjuk és felszeleteljük.

