Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A cukorral és vaníliás cukorral habosra keverem a vajat, egyenként hozzáadva a tojássárgáját. Folyamatos keverés mellett hozzáadagolom a tejfölt, a citrom héját és levét, a túrót, a vaníliás pudingport, majd a sütőporral elkevert lisztet. Végül a kemény habbá felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverem. Beleöntöm egy közepes nagyságú tepsibe (az enyém 27×38 cm-es), és a tetejét megrakom […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A cukorral és vaníliás cukorral habosra keverem a vajat, egyenként hozzáadva a tojássárgáját. Folyamatos keverés mellett hozzáadagolom a tejfölt, a citrom héját és levét, a túrót, a vaníliás pudingport, majd a sütőporral elkevert lisztet.

Végül a kemény habbá felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverem. Beleöntöm egy közepes nagyságú tepsibe (az enyém 27×38 cm-es), és a tetejét megrakom gyümölccsel, jelen esetben ananász és meggy kombinációval. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 30-35 perc alatt megsütöm. Ha megsült, a tetejét kicsit meghintem porcukorral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is