Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskótához a tojássárgáját alaposan kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vizet, a lisztet és a kakaóport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a kakaós masszába, hogy ne törjön össze. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni. A krémhez a túrót a cukorral és a vaníliás […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
acsni
Beküldte: 2013.02.23.

A piskótához

Töltelék

Elkészítése

A piskótához a tojássárgáját alaposan kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vizet, a lisztet és a kakaóport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a kakaós masszába, hogy ne törjön össze. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.

A krémhez a túrót a cukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a túrós keverékhez. Ha szeretnénk, friss gyümölcsdarabokat (pl. epret, málnát) is keverhetünk a krémbe.

A kihűlt piskótára egyenletesen rákenjük a túrós krémet. A tetejét ízlés szerint gyümölcsökkel, például kivivel, banánnal és meggyel díszítjük. A tortazselét a csomagoláson található útmutató szerint elkészítjük, majd egyenletesen a gyümölcsökre öntjük.

A süteményt néhány órára hűtőbe tesszük, hogy a krém és a zselé megszilárduljon.

Szeletekre vágva kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
acsni
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is