Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások fehérjét a sóval elkezdjük felverni habnak, majd apránként hozzáadjuk a cukrot és a citrom levét. Ha már kemény habot kaptunk, akkor habzsákba töltjük. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre kicsi halmokat, illetve kb 2 cm magas hasábokat formázunk. A sütőt előmelegítjük 100 fokra és kb 60 percig szárítjuk a habot. Akkor jó, amikor feljönnek a sütőpapírról […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2020.02.24.

Gombához

Ragasztáshoz

Tetejére

Elkészítése

A tojások fehérjét a sóval elkezdjük felverni habnak, majd apránként hozzáadjuk a cukrot és a citrom levét.

Ha már kemény habot kaptunk, akkor habzsákba töltjük. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre kicsi halmokat, illetve kb 2 cm magas hasábokat formázunk.

A sütőt előmelegítjük 100 fokra és kb 60 percig szárítjuk a habot. Akkor jó, amikor feljönnek a sütőpapírról minden gond nélkül.

A kis gombócokat, ami a gomba kalapja mogyorókrémmel lekenjük és a szárakat hozzáragasztjuk.

Tetejére kevés kakaóport hinthetünk, de nem fontos.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is