Piskóta:
A lisztet keverd össze a sütőporral és a kakaóporral. A tojássárgákhoz keverd hozzá a cukrot és verd habosra.
Ezután add hozzá a tejet és az olajat, keverd rövid ideig, majd add hozzá a lisztes keveréket is.
Egy 21*36 cm-es tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd öntsd bele a tésztát.
Tedd a tésztát előmelegített sütőbe és süsd 180 fokon 15 percig.
Hab elkészítése:
Pontosan mielőtt kiveszed a piskótát a sütőből, készítsd el a habot.
Kezd el a tojásfehérjéket felverni, majd fokozatosan add hozzá a cukrot és verd kemény habbá.
Terítsd a habot a forró piskótára, majd az egészet tedd vissza az előmelegített sütőbe és süsd még 180 fokon 15 percig.
Csokimáz elkészítése:
Az étcsokoládét aprítsd fel és öntsd le olajjal. Olvaszd meg mikrohullámú sütőben vagy gőz felett.
Hagyd hűlni, majd öntsd a habra.
Tedd a sütit a hűtőbe, hogy kihűljön és megdermedjen a máz.