Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát meghámozzuk, lereszeljük vagy kisebb darabokra vágjuk és a cukorral, a vaníliás cukorral, fahéjjal egy edénybe tesszük és megpároljuk. Amint a tűzről lehúztuk, belekeverjük a búzadarát is. A tésztához cukrot, a tojások sárgájával, a margarinnal kikeverjük. A lisztet és a sütőport összedolgozzuk, hozzáadjuk a tejjel együtt, majd csomómentesre keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe (25*35 cm) […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.11.15.

A tésztához

A töltelékhez

A habhoz

Elkészítése

Az almát meghámozzuk, lereszeljük vagy kisebb darabokra vágjuk és a cukorral, a vaníliás cukorral, fahéjjal egy edénybe tesszük és megpároljuk. Amint a tűzről lehúztuk, belekeverjük a búzadarát is.

A tésztához cukrot, a tojások sárgájával, a margarinnal kikeverjük. A lisztet és a sütőport összedolgozzuk, hozzáadjuk a tejjel együtt, majd csomómentesre keverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe (25*35 cm) kanalazzuk a tésztát, ne ijedjünk meg, kicsit ragadós lesz, de ilyen állagú kell legyen. 180 fokos sütőben kb 10 percig sütjük.

Ezután egyenletesen ráterítjük az almás tölteléket és visszatoljuk az egészet a sütőbe.

A tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd belekeverjük a porcukrot.

Amikor a sütemény majdnem kész, a habot az almára simítjuk és visszatesszük a sütőbe még egy kicsit száradni.

Tetejére szórhatunk diót is, ezzel együtt is szárítjuk.

Forró vízbe mártott, szárazra törölt késsel szeleteljük a teljesen kihűlt süteményt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is