Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Habos almás süti

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát megpucoljuk, majd lereszeljük, és saját levében megdinszteljük. Ízesítjük fahéjjal, citromlével, valamint cukorral. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kinyújtjuk, és egy közepes méretű tepsibe simítjuk. A tésztát 180-200 fokon félig megsütjük, majd még melegen ráöntjük a dinsztelt almát. Ezt követően visszatesszük a sütőbe, és majdnem készre sütjük. A habhoz a tojásfehérjéket cukorral és citromlével […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.06.

Tészta

Töltelék

Tetejére

Elkészítése

Az almát megpucoljuk, majd lereszeljük, és saját levében megdinszteljük. Ízesítjük fahéjjal, citromlével, valamint cukorral. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kinyújtjuk, és egy közepes méretű tepsibe simítjuk.

A tésztát 180-200 fokon félig megsütjük, majd még melegen ráöntjük a dinsztelt almát. Ezt követően visszatesszük a sütőbe, és majdnem készre sütjük.

A habhoz a tojásfehérjéket cukorral és citromlével kemény habbá verjük, majd a meleg almás sütemény tetejére kenjük. A sütő hőfokát 140-150 fokra csökkentjük, és rászárítjuk a habot a sütemény tetejére, amíg az szép rózsaszínű nem lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is