A lisztet, sütőport, cukrokat elkeverjük, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Hozzáadjuk a tojássárgáját és összegyúrjuk.
1/2 órát hűtőben pihentetjük, majd vékonyra kinyújtjuk és egy 6 cm átmérőjű, kerek kiszúróval kiszaggatjuk, végül sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
A habot elkészítjük, aminek sűrűnek, tejföl állagúnak kell lennie. A tojásfehérjéket a cukorral elkezdjük felverni, majd a végén a citromlevet is belekeverjük.
Habzsákból 6 kis adagot nyomunk a korongokra körben. Az eredmény egy virágra emlékeztető forma lesz. Ha az összes korongra jut a habból, akkor jól osztottuk.
Kb 15 percig, 170 fokon sütjük. A hab közepébe egy kávéskanálnyi lekvárt teszünk.