A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 32×32 cm-es lappá nyújtjuk. Zsírozott, lisztezett tepsibe helyezzük, és 180 fokos sütőben 5-7 percig elősütjük.
A töltelékhez a darált mákot kevés tejjel összekeverjük és puhára főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a kristálycukrot és kevés citromlevet. Alaposan elkeverjük.
Az elősütött tésztát kivesszük a sütőből, megkenjük egyenletesen a lekvárral, majd rásimítjuk a máktölteléket. Visszatesszük a sütőbe, és 5-8 percig tovább sütjük.
Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és kevés citromlevet, majd addig verjük, amíg a hab jó kemény és fényes lesz.
Amikor a mák már kissé megsült a tésztán, a habot kanalanként a tetejére tesszük, és egyenletesen elsimítjuk. A süteményt visszatesszük a sütőbe, és néhány percig sütjük, amíg a hab enyhén megszilárdul és világos színt kap.