A tojásokat kettéválasztod, majd a sárgákat egy kevés cukorral habosra kevered. Hozzáadod a kakaóport, és azzal is jól kikevered. A tojásfehérjét kemény habbá vered, majd óvatosan beleforgatod a csokis masszába.
Egy gáztepsit kibélelsz sütőpapírral, és beleöntöd a masszát, amit egyenletesen elsimítasz. A sütőt előmelegíted 220°C-ra, és a masszát 7-10 perc alatt megsütöd.
Amikor megsült, a tésztát egy konyharuhára fekteted, majd óvatosan lehúzod róla a sütőpapírt, és hagyod kb. 10 perc alatt teljesen kihűlni.
Közben a habtejszínt keményre felvered a habfixálóval. Egy keveset félreteszel belőle a torta külsejéhez.
A kihűlt tésztalapot megkened a felvert tejszínhabbal, majd óvatosan feltekered. A külsejét is bevonod a maradék tejszínhabbal, és a tetejére reszelt csokoládét szórsz, vagy olvasztott csokoládéval díszíted.