A tésztához a sót és a cukrot elkeverjük a lisztben, majd a vajjal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját, és ha szükséges, egy kevés tejfölt is, hogy puha tésztát kapjunk. A tésztát fél órára hűtőbe tesszük, hogy könnyebben kezelhető legyen.
Közben elkészítjük a tölteléket: az összes hozzávalót összekeverjük, majd botmixerrel csomómentesre dolgozzuk.
A hűtőből kivett tésztát egy kisebb, sütőpapírral kibélelt tepsibe (30×23 cm méretű) nyomkodjuk, majd ráöntjük a krémet. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Akkor van kész, ha enyhén megrázva a tepsit, a krém már nem folyik a közepén sem.
Amíg sül, a tojásfehérjét egy csipet sóval és cukorral kemény habbá verjük. Amikor a sütemény megsült, kivesszük a sütőből, és a tetejére simítjuk a habot. Visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük tovább, amíg a hab halvány rózsaszínűvé nem válik.
Jó étvágyat kívánok!