Először a piskótát készítjük el. Szétválasztjuk a tojásokat; a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig a 6 evőkanál cukorral fehéredésig keverjük. A lisztet a sütőporral összekeverjük. A habba óvatosan beleforgatjuk a tojássárgájás keveréket, majd beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Kivajazott és kilisztezett tepsibe tesszük, és 180°C-os sütőben tűpróbáig sütjük.
Ezután elkészítjük a krémet: kikeverjük a túrót 10 dkg porcukorral és a két tojássárgájával. A tojásfehérjéből és a 35 dkg porcukorból gőz fölött habot verünk.
A kihűlt piskótát megkenjük baracklekvárral, majd a túrós krémmel, végül rásimítjuk a habot. Előmelegített sütőben 180°C-on 10-15 perc alatt készre sütjük.