Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Habos Zsuzsi szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit a liszt és a szódabikarbóna kivételével gőz felett habosra keverem. Amikor már habos, leveszem a gőzről, és hozzáadom a lisztet és a szódabikarbónát. Összegyúrom, majd a tésztát négy egyenlő részre osztom. A tésztadarabokat egyenként kinyújtom egyforma méretűre, majd 180 fokos sütőben pár perc alatt kisütöm. A kisült lapokat vékonyan lekenem baracklekvárral. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.08.30.

Tésztához

Krémhez

A tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóit a liszt és a szódabikarbóna kivételével gőz felett habosra keverem. Amikor már habos, leveszem a gőzről, és hozzáadom a lisztet és a szódabikarbónát. Összegyúrom, majd a tésztát négy egyenlő részre osztom. A tésztadarabokat egyenként kinyújtom egyforma méretűre, majd 180 fokos sütőben pár perc alatt kisütöm. A kisült lapokat vékonyan lekenem baracklekvárral.

A krémhez a pudingot a szokásos módon megfőzöm, majd hagyom kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverem, majd a kihűlt pudinggal összedolgozom. A lekvárral megkent lapokat megtöltöm a krémmel, a legfelső lapot is lekenem vékonyan lekvárral.

A díszítéshez 2 tojásfehérjét gőz felett 15 dkg cukorral és aromával kemény habbá verem. Csillagcső segítségével feldíszítem a süteményt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is