Összekeverjük kézi mixerrel egy tálban a porcukrot, a tojássárgáját, a puha margarint, a vaníliát, a sót és a sütőport.
Hozzáadjuk a lisztet és kézzel összegyúrjuk a tésztát.
Ezután 20 percig pihentetjük a hűtőben becsomagolva.
Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát kb 7 mm vastagságúra. Karikákat szaggatunk belőle, minden második karika közepébe egy kis lyukat szaggatunk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és rárakosgatjuk a megformázott tésztát.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tésztakarikákat lekenjük tojássárgájával, majd megszórjuk az apróra vágott dióval. Az előmelegített sütőben 12 percig sütjük.
Ezután dzsemmel egy telit és egy lyukasat összeragasztunk.