Tészta elkészítése:
A tészta hozzávalóit (liszt, cukor, margarin, tej, tojás, sütőpor, vaníliás cukor, citromhéj és só) egy nagy tálban összegyúrjuk, amíg egynemű, könnyen formázható tésztát kapunk. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, cipókat formázunk belőlük, és fél órára hűtőbe tesszük pihenni.
Krém elkészítése:
A tejet a pudingporral és a cukorral folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Miután a puding teljesen kihűlt, hozzákeverjük a tejfölt és a citrom levét, amíg egységes, sima krémet kapunk.
Sütemény összeállítása:
A tészta egyik felét lisztezett felületen kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt vagy kivajazott, kilisztezett tepsibe helyezzük (kb. 20×30 cm-es tepsi ajánlott). A krémet egyenletesen eloszlatjuk a tésztán, majd a másik kinyújtott tésztalappal befedjük.
Villával megszurkáljuk a felső tésztaréteget, hogy ne hólyagosodjon fel sütés közben.
Sütés:
A süteményt előmelegített sütőben, 180 °C-on (közepes lángon) sütjük, amíg a teteje aranybarnára nem sül. Sütőtől függően ez körülbelül 30 percet vesz igénybe.
Tálalás:
Sütés után hagyjuk teljesen kihűlni, majd porcukorral meghintve szeleteljük és kínáljuk.