Elkészítése
A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk és becsomagoljuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.
Elkészítjüka krémet. Ehhez a tejet a cukorral felmelegítjük, hozzáadjuk a pudingport és sűrűre főzzük, majd hűlni hagyjuk. Amikor már csak langyos, belekeverjük a tejfölt, a citrom levét és héját.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tésztát elosztjuk és mindkét feléből lisztezett deszkán tepsi méretű (25*35 cm) lapot nyújtunk. A nyújtófára feltekerjük és az egyiket a vajjal kikent, liszttel meghintett tepsi aljába tesszük. A tészta tetején egyenletesen eloszlatjuk a tejfölös krémet, majd a másik tésztalappal beborítjuk.
A tepsit előmelegített sütőbe toljuk és megsütjük 180 fokon (a teteje éppen hogy színt kapjon).
A tepsiben hagyjuk kihűlni, mielőtt felszeleteljük. A legfinomabb néhány órás hűtőben való állás után.






