Elkészítése
A piskótalapot kettévágjuk, mindkét oldalát megkenjük baracklekvárral, majd felkockázzuk. Az előkészített kockákat egyenletesen elosztjuk a kelyhek alján. A piskótára karikára vágott banánt vagy tetszés szerinti gyümölcsöt (pl. erdei gyümölcsöt) rétegezünk.
Közben a vaníliapudingot elkészítjük 1,3 liter tejjel, hogy a szokásosnál hígabb állagú legyen. Amikor a puding kihűlt, a gyümölcsrétegre kanalazzuk. A tejszínhab pótló port 2 dl tejjel a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, majd a puding tetejére halmozzuk.
A kelyheket tetszés szerint gyümölccsel vagy csokoládéreszelékkel díszítjük. Hűtőben néhány órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Hidegen tálaljuk.

