Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a porcukorral és a puha margarinnal habosra keverjük. Hozzáadjuk a rumot, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan a masszához forgatjuk. Belekeverjük a csokoládé tortadarát. Két őzgerincformát margarinnal kikenünk, és egyenlően elosztjuk bennük a masszát. Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 35-40 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. A kihűlt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.05.30.

Hozzávalók

A tetejére

Elkészítése

A tojások sárgáját a porcukorral és a puha margarinnal habosra keverjük. Hozzáadjuk a rumot, majd a sütőporral elkevert lisztet.

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan a masszához forgatjuk. Belekeverjük a csokoládé tortadarát.

Két őzgerincformát margarinnal kikenünk, és egyenlően elosztjuk bennük a masszát.

Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 35-40 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.

A kihűlt sütemény tetejére olvasztott csokoládét öntünk. Ehhez az étcsokoládét vízgőz felett vagy mikróban óvatosan megolvasztjuk, majd a süteményre csorgatjuk.

Végül megszórjuk pirított mandulával, majd hagyjuk megszilárdulni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is