Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a cukorral, margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a rumot, a lisztes sütőport, majd a tojások felvert habját. Óvatosan összekeverjük, hozzáöntjük a tortadarát. Margarinnal, liszttel kikent őzgerincformába öntjük, 200 fokos sütőben kb 30 perc alatt kisütjük. Tetejét porcukorral meghintjük, de csoki mázzal is bevonhatjuk. Ebből az adagból 2 őzgerinc formát tölthetünk meg.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.06.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojások sárgáját a cukorral, margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a rumot, a lisztes sütőport, majd a tojások felvert habját. Óvatosan összekeverjük, hozzáöntjük a tortadarát.

Margarinnal, liszttel kikent őzgerincformába öntjük, 200 fokos sütőben kb 30 perc alatt kisütjük.

Tetejét porcukorral meghintjük, de csoki mázzal is bevonhatjuk.

Ebből az adagból 2 őzgerinc formát tölthetünk meg.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is